Brontec aan het werk voor RE-VIVE – project Castelijm

Brontec is op dit moment volop aan het werk op project Castelijm van projectontwikkelaar Re-Vive uit Gent.

Het project Castelijm is kleinschalig, exclusief, groen en rustig. Castelijm is een woonbuurt uit de duizend. In de wijk Hoogboom – op wandelafstand van het centrum van Kapellen – rijpen 16 woningen en 19 appartementen in een groen binnengebied zonder doorgaand verkeer. Hier kunnen alle inwoners genieten van een perfecte zuid-oriëntatie en een grote hoeveelheid privacy. De semi-publieke landschapstuin schept daarnaast ook een zee van ruimte en rust.

Brontec voert alle technieken uit bij project Castelijm. Licht, lucht, water, stroom, warmte,… De woningen worden door ons voorzien van een Daikin Alltherma warmtepomp.

Re-Vive is een buitenbeentje onder de projectontwikkelaars. Een team van 22 jonge medewerkers werkt dag in dag uit aan een totaal nieuwe visie op wonen. Re-vive ontwikkelt immers woningen en appartementen waar iedereen wel bij vaart. Betaalbare toparchitectuur met veel groenruimte waar het fantastisch leven is. Want ‘living The Good Life’ is hun ambitie. Alle info op www.re-vive.be.

Als je weet dat Brontec Good Energy ambieert, is het niet moeilijk te begrijpen dat wij goed kunnen samenwerken.

castelijm_beelden_woningen_appartemeten_004_600_600_90_s_c1 REVIVE-kapellen_VISUAL-D_high-res_20140707_2560_1040_90_s_c1

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.