Meer resultaten voor groendak

 
 
groendak
Sedumdak op een potstal te Merksplas.
0477 30 88 65 info@aquilegia.be Sedumdak op een potstal te Merksplas Tijdens het voorjaar hebben we ook samen met de firma Grön dit mooie project mogen afleveren! Het is een gebogen potstal van circa 600 m waarop we een sedumdak hebben geplaatst.
Heb ik om zonnepanelen te plaatsen een bouwvergunning nodig?
De garantie voor energieopbrengst gaat tot 25 jaar. Ik produceer meer energie dan ik verbruik. Is dit een probleem? Neen dit is geen probleem aangezien u uw groenestroomcertificaat gewoon ontvangt per 1000kWh. De huidige waarde van de groencertificaten maakt het echter niet meer interessant om meer panelen te plaatsen dan u toekomstig verbruik gaat zijn. Indien u echter toch een elektriciteits overschot heeft kan u beter investeren in een zonneboiler of warmtepomp om deze overtollige energie op te gebruiken en uiteindelijk ook van gratis warm water te genieten. Vraag het ons. GD energy werkt overal en wil alle mensen laten meegenieten van onze kwaliteit en service. U kan bij ons steeds referenties opvragen bij u in de buurt. Zonnepanelen Tongeren, zonnepanelen Riemst, zonnepanelen Hoeselt, zonnepanelen Bilzen, Zonnepanelen Lanaken, zonnepanelen Genk, zonnepanelen Maaseik, zonnepanelen Maasmechelen, zonnepanelen Opglabbeek, zonnepanelen Lommel, zonnepanelen Halen, zonnepanelen Beringen, zonnepanelen Zonhoven, zonnepanelen Hasselt, zonnepanelen St-Truiden, zonnepanelen Heers, zonnepanelen Borgloon, zonnepanelen Kortessem, zonnepanelen Diepenbeek, zonnepanelen Neerpelt, zonnepanelen Bocholt, zonnepanelen Overpelt, zonnepanelen Hamont-Achel, zonnepanelen Limburg, zonnepanelen Tessenderlo, zonnepanelen Maastricht, zonnepanelen Heerlen.
Groendaken RESITRIX.
Overal blijken groendaken een meerwaarde te zijn voor gebouwen, gebruikers ervan en de omgeving. Groendaken hebben naast een esthetische waarde ook een functionele waarde. Zo compenseert een groendak het gebrek aan groen in de stad en verbetert het de biodiversiteit. Tevens draagt het bij aan opvang van regenwater en heeft het een isolerende en luchtzuiverende werking. Het spreekt voor zich dat een belangrijk onderdeel van een groendak de waterkerende laag is. RESITRIX levert met haar EPDM dakbaan RESITRIX SK W Full Bond een wortelwerende dakbaan die bij uitstek geschikt is onder zowel een intensief als extensief groendak.
isoleren
Toelage voor aanleg van een groendak Gemeente Oostkamp.
Toelage voor aanleg van een groendak. Toelage voor aanleg van een groendak. Vul dit formulier in om de subsidies voor duurzaam waterbeheer aan te vragen voor de aanleg van een groendak. Het reglement is van kracht sedert 17 september 2020.
groeneplan.be
Meststof voor Groendak of Sedumdak Myco-sedum PRO.
Omdat we elke dag vergelijken. Home Meststoffen Meststof voor Siertuin Ecostyle Myco-Sedum meststof voor groendak sedumdak 10kg. Ecostyle Myco-Sedum meststof voor groendak sedumdak 10kg. Toevoegen aan wenslijst. Meststof voor groendak of sedumdak Myco-sedum 10kg. Professionele meststof voor groendak en sedumdak.
Extensieve groendaken Ibic.be.
Onze experten beantwoorden met plezier al je vragen over extensieve groendaken. We bezorgen je ook graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem dus gerust contact op! Persoonlijk advies nodig? Bel onze expert. Een sedumdak aanleggen, dat vraagt de nodige expertise. Neem dus snel met ons contact op om de mogelijkheden te bekijken voor jouw project. Commercial Project Leader. Vraag een expert arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Intensieve groendaken arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Semi-intensief groendak arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Verharding op het dak arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Verharding op het dak. Begaanbaar te voet. Meer lezen over groendaken? Lees meer arrow_forward_ios. De opbouw van een extensief groendak arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Waarom je in het juiste substraat voor je groendak moet investeren arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Groendaken nog duurzamer maken? Combineer ze met zonnepanelen! Lees meer arrow_forward_ios. Een groendak: dé ideale buffer voor regenwater arrow_forward. Lees meer arrow_forward_ios. Hoeveel onderhoud vraagt een groendak en wat kost dat? Verharding op het dak. Ladders en kooiladders. call 32 03 843 39 66 email info@ibic.be.
Groendak met sedumtray-cassettes MakroShop.
Inloggen via MyMakro. Home Tuin Dier Terrassen Tuinaanleg Tegels: Hout Kunststof Groendak met sedumtray-cassettes. Terug naar overzicht. Stuur naar een vriendin. Groendak met sedumtray-cassettes. 0 0 100. Levering: gratis / inclusief. 41, 90 incl. Voeg toe aan winkelwagen. Terug naar overzicht. Groendak met sedumtray-cassettes.
Kunstgras groendak is een duurzame functionele oplossing.
Verschillen tussen een kunstgras groendak en een groendak van natuurgras of sedum. Een kunstgras groendak is veel lichter. Natuurgras of sedum is plantaardig en heeft een voedingsbodem nodig om te kunnen gedijen en groeien. Die voedingsbodem is meestal een substraat.
Hoe een groendak aanleggen? Hubo.
Deze gedijen goed bij droge omstandigheden en vergen weinig onderhoud. Door je plat dak te voorzien van een kant-en-klaar extensief groendak, kan je heel wat energie besparen. Ontdek in deze doe-het-zelf fiche hoe je zelf gemakkelijk een extensief groendak kan aanleggen. In een mum van tijd kan je genieten van de vele voordelen van een groendak: een isolerend effect, bescherming tegen UV-licht en temperatuurschommelingen, verlenging van de levensduur van uw dakbedekking., Het plat dak proper maken. Maak het dak proper. Verwijder al het vuil, stof en/of organisch materiaal. Controleer de dakbedekking op lekken, scheuren of beschadigingen en laat indien nodig de dakbedekking herstellen of vervangen door een vakman. Reinig en controleer alle afvoeren. Kijk na of er geen verstoppingen zijn. De wortelwerende doek. Indien je dak niet is voorzien van EPDM-folie of wortelwerende bitumen, moet het dak bedekt worden met een wortelwerende doek. Rol de wortelwerende doek uit over de waterdichting. Voorzie de nodige overlapping 50cm tussen de verschillende stroken doek. Laat ook voldoende wortelwerende doek over om de dakopkanten te bedekken tot 20cm. Rol de drainagelaag uit en snijd deze af op de gewenste lengte.
Subsidie groendak Stad Turnhout.
Het groendak bestaat uit minstens drie lagen: een draineerlaag, een substraatlaag en een vegetatielaag. Bij een extensief groendak vegetatiedak bestaat de beplanting uit mossen, vetplanten en/of kruidachtige planten. Een intensief groendak daktuin heeft een begroeiing die vooral bestaat uit grassen, kruiden, struiken en zelfs bomen. Voor de aanleg van beide types groendak kun je van de Stad Turnhout subsidie krijgen.
Brengt je groendak je geld op?: Universiteit van Nederland.
Wijzig cookie instellingen. Brengt je groendak je geld op? Het gaat niet goed met onze Vlaamse steden. De lucht is er zo vuil en ongezond dat we er dringend iets aan moeten doen. Elk blaadje of sprietje groen helpt. En voor wie geen tuin heeft om een boom te planten is een groendak misschien een slim alternatief.
Wat is een groendak? Energids.
De intensieve daktuin. Hier is alles mogelijk, zelfs tot volwaardige bomen op voorwaarde dat de gebouwstructuur hierop is voorzien. De opbouw van een groendak. Mis onze nieuwe tips niet. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg maandelijks praktische energieweetjes. Wij gebruiken je e-mailadres enkel voor onze nieuwsbrief. Lees er alles over in ons privacybeleid. Schrijf mij in. Wat zijn de wettelijke verplichtingen inzake thermische isolatie? Op welke energiepremies heb ik recht in Brussel in 2018? Wat kost het om een dak te isoleren?
Wat, hoe en waarom van een groen dak HIER.
Waar bestaat een groen dak uit? Een groen sedumdak bestaat uit maar liefst vijf lagen voor een goede bescherming en voedingsbodem: een beschermdoek, drainagelaag, filtervlies, substraat en tot slot de beplanting. Maud legde zelf een groen dak. Collega Maud maakte een fotoverslag van hoe zij een groen dak op haar schuur legde. Ze laat precies zien hoe een groen dak aanleggen in zijn werk gaat, uit welke verschillende lagen het wordt opgebouwd en vertelt wat het haar gekost heeft. Pas op: als je dit bekijkt is de kans groot dat je het ook wilt!

Contacteer ons