Meer resultaten voor groendak

 
 
groendak
Een perfect waterdicht hellend groendak Derbigum.
Meestal wordt er gebruikgemaakt van technieken als meanderende grondvormen of gewapende grond om het groendak te stabiliseren. Maar je hoeft je dromen van een hellend groendak zeker niet op te geven. Een extensief groendak is een heel stuk eenvoudiger aan te leggen op een hellend dak dan een intensief groendak.
Extensieve groendaken Ibic.be.
Het gewicht van een extensief groendak is zeker een voordeel: het is erg licht en heeft daarom slechts een beperkte onderliggende draagstructuur nodig. Hoeveel kost een extensief groendak? De prijs van een extensief groendak hangt af van project tot project.
Groendak Mawipex.
Lees hieronder de voordelen van een groendak of bekijk de BossCover Green sedumtrays die Mawipex verdeelt. Een groendak biedt naast een prachtig visueel effect talrijke economische en ecologische voordelen.: Zonnepanelen hebben 6 tot 24% meer rendement op een groendak. Zuivere lucht: 300m groendak vangt 1 ton fijn stof op.
Groendak: soorten inclusief de prijzen.
Een groendak is een hellend dak of plat dak dat begroeid is met planten. Bij beplanting kunt u denken aan grassen, vetplanten, mossen en kruiden. Groendaken zijn een lust voor het oog maar een groendak ziet er niet alleen erg mooi uit, het biedt ook veel praktische voordelen.:
Groendaken De Boer.
Als groendak bijvoorbeeld! Bij een groendak bestaat de bedekking hoofdzakelijk uit levende planten. Eigenlijk is de benaming groendak een beetje misleidend. Echt groen hoeft zon dak immers niet te zijn. De kleur is namelijk afhankelijk van de plantenkeuze, de seizoenen en de weersomstandigheden.
Subsidie groendak Nijlen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoord Meer informatie. Ga naar hoofdinhoud. Ga naar zoek. Huis van het kind. Geboorte en adoptie. Buitenschoolse kinderopvang Dolfijn.
Groendak premie aanvragen Gemeente Brecht.
Een groendak zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking, geluids en thermische isolatie en brandveiligheid. Financiële en beleidsinformatie lees je in de Beleids en BeheersCyclus en de Beleidsverklaring. Raadpleeg het volledig reglement voor de voorwaarden. Aanvraagformulier premie groendak. Gemeentehuis 1 ste verdieping.
Veurne Groen dak Veurne.
Aanleg van een groen dak. Je kan een subsidie verkrijgen voor het aanleggen van een groendak. Onder groendak wordt verstaan een extensief groendak vetplanten, mos, gras en/of kruidendak, meer bepaald een daksysteem waarbij minstens een draineerlaag, een substraatlaag en een vegetatielaag aanwezig zijn.
Subsidie groendak Stad Turnhout.
Het groendak bestaat uit minstens drie lagen: een draineerlaag, een substraatlaag en een vegetatielaag. Bij een extensief groendak vegetatiedak bestaat de beplanting uit mossen, vetplanten en/of kruidachtige planten. Een intensief groendak daktuin heeft een begroeiing die vooral bestaat uit grassen, kruiden, struiken en zelfs bomen.
DELTA folies: Groendaken Dörken.
Een groendak is een type plat dak voorzien van plantenmateriaal zoals sedum, mossen, grassen tot zelfs planten, struiken en bomen. Dit type dak wint aan populariteit en heeft vele voordelen. In eerste instantie is het een esthetische verbetering van je gebouw en genieten bewoners in grote steden zo van een fraaier uitzicht.
Subsidie groendak Stad Oostende.
scroll naar links scroll naar rechts. Milieu, natuur en dieren. U kunt een subsidie krijgen voor de aanleg van een intensief of extensief groendak. De subsidie bedraagt 31 euro per vierkante meter groendak. Vraag een groendak online aan.: Groendak aanvraag subsidie.

Contacteer ons