Meer resultaten voor kapper

 
 
kapper
Traditions Kappers Kwaliteitskappers.
Het Traditions Kapperscollege is een door de overheid erkende beroepsopleiding met een geïntegreerde tweejarige BOL-opleiding. Het eerste jaar word je opgeleid tot Junior Kapper en na twee jaar is het mogelijk af te studeren met het diploma Kapper. Het laatste nieuws over nieuwe vestigingen, ontwikkelingen en acties. Peggy van Summeren 2021-03-02T1121390100: Traditions Kappers werkt volgens het hygiëne protocol kappersbranche. Nog 1 nachtje slapen en dan mogen we eindelijk weer aan de slag! Traditions Kappers werkt volgens het hygiëne protocol. Peggy van Summeren 2021-02-23T1958450100: Het Traditions legioen staat vol enthousiasme op 3 maart voor u klaar! Het Traditions legioen staat vol enthousiasme op 3 maart voor u klaar! Wij zullen de strijd aan gaan met de. Peggy van Summeren 2021-01-13T1532430100: Lockdown 3 weken verlengd! Beste Klanten, Wij hebben gisteravond tijdens de persconferentie te horen gekregen dat we onze producten en scharen nog tot en. Peggy van Summeren 2020-12-23T0915170100: Verwachting VS realiteit. Verwachting VS realiteit. De kerstman had de feestdagen heel anders voorgesteld. Helaas is de realiteit anders dan zijn verwachtingen. Traditions Eindhoven Antwerpenlaan.
Kapper ROC van Amsterdam.
Vraag flyer aan. Kapper opleidingsflyer Kapper opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF. Neem contact op. Deel deze pagina. Online Voorlichting webinars voor deze opleiding.: MBO College Hilversum Dameskapper. MBO College Hilversum Herenkapper. MBO College Zuid Haarverzorging.
KAPPER SHOP.
Welkom bij KAPPER SHOP. Bij de KAPPER kunt u terecht voor al uw diverse haarbehandelingen zoals het knippen, kleuren, stylen, watergolven/permanenten van uw haar. Wilt u graag geld besparen op het kappersbezoek dan kunt u in onze SHOP natuurlijk professionele kappersproducten kopen voor thuisgebruik.
Home De Kapper Middelburg.
Home De Kapper Middelburg. MAAK ONLINE AFSPRAAK. Met de nieuwe kleurtrend collectie van Matrix ColorMarbling is alles mogelijk! MAAK ONLINE AFSPRAAK. Méér dan knippen alleen. Méér dan knippen alleen. Spring is in the air! Ga je voor Extreme? Of juist wat Subtieler!
Dé kapper van Amsterdam-Oost Dave Haircreations.
Onze Aveda producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten voor een natuurlijk en gezond resultaat, zonder het haar te beschadigen. Voor beschadigd haar bieden wij ook de succesvolle Olaplex behandeling. Dave Haircreations staat bekend om zijn gezellige sfeer, klanten voelen zich direct thuis bij ons kappersteam. Voor elke doelgroep is er bij Dave Haircreations een geschikte kapper. Van jong tot oud, van Amsterdam tot in Diemen zorgen wij dat u met een tevreden gevoel en goed gestyled naar huis gaat! Wanneer u een afspraak maakt kiest u zelf uw kapper naar keuze.
Kapper Co.
Ook zonder afspraak? U kunt altijd even binnenlopen. Indien mogelijk helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Like onze facebook pagina, en ben snel op de hoogte van workshops, acties en andere leuke activiteiten van Kapper Co!
Kapper Roland A True Gentlemen's' Barbershop Herenkapper Eindhoven Kapper Roland.
KAPPER ROLAND A TRUE GENTLEMENS BARBERSHOP. Voor de kappers van Kapper Roland is een kapsel meer dan alleen knippen. Een goed kapsel hangt nauw samen met persoonlijkheid, vorm van het gezicht en uitstraling. Wij knippen en stylen met passie, kennis en ervaring.
Kapper in het centrum van Haarlem Sjenkels Haal het beste uit je haar!
Onze interne educatie stelt onze stylisten in staat je te voorzien in alle knip en kleurbehandelingen zoals je die bij de kapper in Haarlem gewend bent. Dankzij de uitgebreide vakkennis is tevredenheid gegarandeerd. Kom langs in de Gierstraat voor een beleving bij de kapsalon zoals je die nog nooit hebt ervaren.
Kapsalon IJsseldijk Lochem De betere kapper en schoonheidssalon.
GRATIS Verzending vanaf 75, Besteld voor 1500: morgen in huis Veilig betalen met iDEAL, PayPal en meer. Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. De betere kapper kapsalon schoonheidssalon van Lochem. STEUN UW KAPPER EN KOOP ONLINE BIJ ONS!
Kapper niveau 2 Groningen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Opleidingen en cursussen. GRONINGEN, BBL, BOL, niveau 2, opleidingsduur 2 jaar Kapper. Wie als kapper aan de slag gaat, vindt het leuk om het uiterlijk van mensen te verzorgen. Je wast, knipt en kleurt haar en je adviseert klanten over haarverzorgingsproducten.
Kapper Koen De kapper uit Alkmaar.

Contacteer ons