Meer resultaten voor springkasteel

 
 
springkasteel
Springkasteel huren? DobbyFun, uw expert in verhuur van springkastelen.
Met zijn 500, bij 600, meter en 270, meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Piraten figuren met een 3D-print waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen, klimmen glijden. Springkastelen Multiplay Raindrops met diverse obstakels.
Dragon springkasteel.
Uw leverzone wordt automatisch berekend bij het afrekenen. OPGELET: WIJ LEVEREN STEEDS DE SPRINGKASTELEN! De springkastelen worden steeds door ons geplaatst en de plaatsingsdatum is pas definitief na bevestiging van ons. Wij nemen na jouw aanvraag in de webshop asap contact op om een leveringsmoment af te spreken.
Springkasteel huren in heel Belgie Eventarent.
Laat het springkasteel dus gewoon staan want eenmaal een zwembad kan het niet meer meegenomen of verplaatst worden. Indien dit echt niet mogelijk is, raden we aan om het springkasteel uit te zetten en onmiddellijk het springkasteel dubbel te plooien.
Springkastelen Climaxx Rental.
Climaxx Rental is een dynamische zelfstandige onderneming die zich richt op verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties, discobars, beursstanden, springkastelen en alle verhuur van feestbenodigdheden en toebehoren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en diensten.
Springkasteel huren springen zomer haacht springkastelen Cadens Muzieklessen Muziekkampen.
Home Aanbod Inschrijvingen / data Springkasteel Media Contact Gitaarlessen. Muziek kampen Haacht. Springkasteel te huur. Op dit leuke Multiplay springkasteel met feest-thema kunnen kinderen lekker springen, klimmen én glijden. Het springkasteel is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken.
Springkasteel huren? Ruime keuze aan SPRINGKASTELEN.
Dit springkasteel is voorzien van een glijbaan en heeft een gepaste breedte om zo makkelijk te. Dit springkasteel is in het thema van de rode duivels voorzien, deze heeft een glijbaan en een. Deze Combifun Unicorn is echt een perfect springkasteel voor een meidendag!
Trampoline of springkasteel kopen? Alle reuzenspellen voor buiten. Kies en bestel online op MakroShop.be MakroShop.
Doe ze dan een trampoline cadeau. Je zal snel merken dat het de investering waard is! Al onze trampolines zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, hebben een solide frame en een unieke frameconstructie. Je kunt een trampoline kopen met of zonder veiligheidsnet.
Springkasteel Lokospringkastelen.
Wanneer U via mail contact met ons zoekt, vermeld dan zeker ook een telefoonnummer! We merken dat het in een uitzonderlijk geval wel eens voorvalt dat een door ons verstuurde mail in uw spam belandt of zelfs helemaal niet toekomt.
Springkastelen.
Search for: Search. vzw sportsminded Verhuur Springkastelen. Een breed aanbod van attracties, hindernissenbanen en standaard springkastelen. Wipe-out hindernissen max.152m 0. Opblaasbare tuinglijbaan 90. Sumo worstelen tweeling 100. Sumo Worstelen 100. IPS koffer 100. Prinses multifun 125. Clown multifun 125. Kroko ballenbad 125.
Wit Springkasteel huren voor huwelijk Eventarent.
Sommige noemen dit springkasteel een trouwspringkasteel, white wedding springkasteel of huwelijksspringkasteel. Wij noemen het een wit springkasteel want dit springkasteel past in ongelofelijk veel thema's' halloween, communie, prinses, feeën. Dit springkasteel huren is super origineel voor een trouwfeest maar kan helemaal omgetoverd worden tot bv.
Springkasteel huren aan scherpe prijs Vio Verhuur.
Langere verhuurperiode: voor langere periodes maken wij een offerte op maat. Beschikbare filiaal: de springkastelen worden enkel in ons filiaal te Zwijndrecht uitgeleend. Extra te voorzien: de springkastelen zitten opgeborgen in een kleine aanhangwagen dus voorzie zeker een wagen met trekhaak en een derde nummerplaat wanneer u het springkasteel komt ophalen.

Contacteer ons