Resultaten voor monteur

 
 
monteur
Miel Monteur Transposia.
9.99 Miel Monteur vliegt. Miel Monteur wil vliegtuigen bouwen! In zijn oude werkplaats gaat Miel daarom aan de slag met de onderdelen die. 9.99 Miel Monteur recht door zee! Miel Monteur gooit de trossen los, want hij gaat boten bouwen!
zonnepanelen
Loodgieter en Monteur Centrale Verwarming intensief dagtraject in 1 jaar Encora.
Voor een kleine periode heb je ook les in de namiddag en avond in plaats van voormiddag en namiddag De details vind je terug op het uurrooster. Loodgieter/Monteur Centrale Verwarming Intensief 2021-2022 semester 1. Bekijk de prijs per module/traject in het uurrooster van deze opleiding.
zonnepanelen
Sint-Jorisinstituut Bazel Sint-Jorisinstituut.
Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt. Strikt noodzakelijke cookies.
computer monteur aan huis
Onderwijskiezer.
Monteur van interieurinrichtingen M/V/X. Wat is, wat doet een monteur van interieurinrichtingen? Je maakt en plaatst interieurmeubilair, zoals keukens, badkamers, burelen, winkel en horeca-inrichtingen, binneninrichtingen. Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. Je werkt niet enkel met hout.
zonnepanelen
Monteur HVAC-installaties m/v TAC The Airconditioning Company.
Monteur HVAC-installaties m/v. Je staat in voor het monteren en opstarten van HVAC-installaties, volgens de richtlijnen van de werfleider en/of projectleider. Je hebt een technisch secundair diploma of minstens 2 jaar ervaring en wat koeltechnieken en elektriciteit betreft, ben je zowel theoretisch als praktisch sterk onderlegd.
liften
Monteur Wikipedia.
Een monteur is een technisch onderlegd en meestal in die richting ook geschoold persoon, die technische installaties bouwt, het onderhoud doet en er zo nodig reparaties aan verricht. Het kan uiteenlopende typen installaties betreffen. Het is een beroep. Specialisaties zijn onder meer: automonteur, servicemonteur, CV monteur centrale verwarming of verwarmingsmonteur, onderhoudsmonteur, beveiligingsmonteur, storingsmonteur, installatiemonteur, bandenmonteur, elektromonteur, vliegtuigmonteur en dergelijke.

Contacteer ons