Op zoek naar monteur?

 
 
monteur
Miel Monteur Transposia.
9.99 Miel Monteur vliegt. Miel Monteur wil vliegtuigen bouwen! In zijn oude werkplaats gaat Miel daarom aan de slag met de onderdelen die. 9.99 Miel Monteur recht door zee! Miel Monteur gooit de trossen los, want hij gaat boten bouwen!
Loodgieter en Monteur Centrale Verwarming intensief dagtraject in 1 jaar Encora.
Als loodgieter leer je de basisvaardigheden met betrekking tot het buigen, verbinden en plaatsen van buizen, het plaatsen en aansluiten van sanitaire en gastoestellen en het. plaatsen en onderhouden van eenvoudig kraanwerk en spoelinrichting. In het onderdeel monteur centrale verwarming ga je voornamelijk leidingen leggen en bewerken.
Sint-Joris Bazel Sint-Jorisinstituut.
Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt. Strikt noodzakelijke cookies.
Onderwijskiezer.
Monteur van interieurinrichtingen M/V/X. Wat is, wat doet een monteur van interieurinrichtingen? Je maakt en plaatst interieurmeubilair, zoals keukens, badkamers, burelen, winkel en horeca-inrichtingen, binneninrichtingen. Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. Je werkt niet enkel met hout.
Monteur HVAC-installaties m/v TAC The Airconditioning Company.
Monteur HVAC-installaties m/v. Je staat in voor het monteren en opstarten van HVAC-installaties, volgens de richtlijnen van de werfleider en/of projectleider. Je hebt een technisch secundair diploma of minstens 2 jaar ervaring en wat koeltechnieken en elektriciteit betreft, ben je zowel theoretisch als praktisch sterk onderlegd.
Monteur Wikipedia.
Het is een beroep voor mannen en vrouwen. Specialisaties zijn onder meer: automonteur, servicemonteur, CV monteur centrale verwarming of verwarmingsmonteur, onderhoudsmonteur, beveiligingsmonteur, storingsmonteur, installatiemonteur, bandenmonteur, elektromonteur, vliegtuigmonteur en dergelijke. Op grote schepen spreekt men in dit verband van een scheepswerktuigkundige.

Contacteer ons