Lancering Brontec 0800 service nummer

Brontec levert zijn klanten installaties die hen voorzien van licht, stroom, water, lucht, warmte en koude. Allemaal belangrijke zaken voor ons als mens. Techniek wil echter niet altijd mee en als installateur ben je ook afhankelijk van de kwaliteit van de producten die je krijgt aangeleverd. Zelfs met veel inspanningen loopt er dus wel af en toe iets mis, gaan installaties in storing en moeten er herstellingen worden uitgevoerd.

Maar ook voor het onderhoud van installaties is een goede service van groot belang. Goed onderhouden installaties hebben een langere levensduur, verbruiken een pak minder energie en gaan minder snel in storing.

Brontec levert veel inspanningen om onze technische dienstverlening snel en efficiënt te laten verlopen. Hiervoor hebben we bekwame en goed uitgeruste techniekers die met kennis van zaken de herstellingen uitvoeren. Hiervoor hebben we ook een service manager, Tim Van Laecke, die blijft bouwen aan de kwaliteit van deze dienstverlening en u graag te woord staat.

Voor de start van 2015 blijven we echter niet alleen bij goede voornemens maar lanceren we bijkomend een gratis 0800 nummer voor onze technische dienst : 0800 11176

U krijgt van ons ook weldra een brief in de bus, met de melding van ons 0800 nummer, maar ook met een sticker. Deze kleeft u dan best ergens in de buurt van uw technische installatie. Zo kan u onze technische dienst makkelijk, snel en gratis bereiken.

Brontec blijft zich engageren om alle dagen beter te doen en dankt u als klant voor uw geduld en begrip als het wat langer duurt of al eens te lang heeft geduurd.

Lard Vanobbergen

IMG_6927 IMG_6928

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>