Vernieuwing stookplaatsen

Bent u eigenaar of syndicus of van een appartementsgebouw? Staat er in de kelder nog steeds een oude stookinstallatie op stookolie? Maak dan kennis met de aanpak van Brontec en vernieuw nu uw oude stookinstallatie. Kies voor een lager energieverbruik en draag zorg voor ons klimaat. Doe het ook nu want Eandis staat in 2015 nog klaar met een premie voor de vernieuwing van deze oude stookinstallaties.

Je kan ook hier onze folder downloaden.

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>