Brontec on the move!

Grote plannen voor Brontec voor het jaar 2016 :  Brontec gaat verhuizen.

Na 15 jaar in de Groendreef in Aalter barst ons gebouw uit zijn voegen en werd het dus tijd om te verhuizen. Brontec verhuist tijdens de kerstvakantie van 2015 naar een nieuw terrein dat we hebben aangekocht, eveneens in Aalter. Onze nieuwe stek ligt op de oude bedrijfsterreinen van het vroegere Wavin in de Léon Bekaertlaan in Aalter. Trouw aan onze visie gaan we voor hergebruik van een bestaande loods en zullen we op ons terrein in 2016 ook een nieuw kantoor bouwen.

Onze nieuwe loods biedt ons de mogelijkheid om de efficiëntie van onze logistiek volledig terug te zetten naar een huidige moderne standaard en biedt ook ruimte voor groei. In 2016 bouwen we een nieuw kantoor, naar een ontwerp van Aché Ligno architecten. Het wordt een gebouw volledig in houtmassiefbouw, aan een energetische standaard van de toekomst. In ons nieuw gebouw gaat alle aandacht uiteraard naar energie maar ook naar het creëren van een aangename leef- en werkomgeving voor al onze medewerkers. Zo kunnen we mee realiseren dat elk van onze medewerkers iedere dag “full of energy” aan de slag kan gaan.

Brontec. A Company Full Of Energy.

site wavin P5 P4 P7 P6 P3 P2 P1 IMG_7898 IMG_7886 IMG_7583 IMG_7582 IMG_7579 IMG_7577 IMG_7576
Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>