Residentie Lake View

In Januari 2013 gaan onze Bronteccers voor Arthus aan de slag in het prestigieuze project Lake View.

De residentie Lake View is gelegen in Berlare op de oostelijke oever van het Donkmeer, een waterplas van circa 86 ha, ontstaan door de turfwinning in de 17de en 18de eeuw. De gemeente Berlare ligt op de linkeroever van de Schelde en ten zuiden van een oude Scheldearm. Het hele gebied in de oude scheldebocht is als landschap beschermd.

Het gebouw is door zijn hedendaagse architectuur, materialengebruik, inplanting en dimensies een baken naar het Donkmeer toe. De residentie Lake View verankert zich in haar omgeving zowel ruimtelijk als mentaal.

Een super project, perfect op maat van Brontec!

http://www.lakeview.be/

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Portfolio - residentieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *