Vacature Projectleider elektriciteit / HVAC

Functie-omschrijving

De projectleider heeft de volledige verantwoordelijkheid over de voorbereiding en opvolging van middelgrote en grote totaalprojecten HVAC en Elektriciteit. U vormt een eerste aanspreekpunt bij het bouwteam (bouwheer, architect, studiebureau,…) enerzijds en bij de uitvoerders van het project (arbeiders, onder- en nevenaannemers) anderzijds. Ook staat in voor het complete projectmanagement van de jou toegewezen werven zowel commercieel, technisch als administratief.

Na een grondige inwerkperiode wordt u autonoom verantwoordelijk voor de opvolging en begeleiding van projecten van start tot finish. Dit behelst o.a. de volledige voorbereiding van het project, de uitwerking van de elektrische schema’s, de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase, de aankoop van materialen, de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers, de deelname aan de werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus, aannemers, klanten, leveranciers, …) tot aan de indienststelling en oplevering. U rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Profiel

  •   U bezit een Bachelor- of Masterdiploma binnen elektriciteit/HVAC/klimatisering of gelijkwaardig door ervaring
  •   U kunt projecten coördineren en op effectieve wijze prioriteiten bepalen
  •   U bent in staat om een team van medewerkers positief te motiveren
  •   U beschikt over voldoende kennis omtrent HVAC en/of elektriciteit en kunt die ook omzetten naar de praktijk
  •   U bent contactvaardig en communiceert op een open manier
  •   U kan zowel goed in team samenwerken als zelfstandig
  •   U gaat resultaatgericht te werk en zoekt naar oplossingen voor complexe problemen

Aanbod

U komt terecht in een dynamische firma met doorgroeimogelijkheden. Wie bij ons werkt, verdient een marktconform salaris, komt terecht in een toffe sector en een jong team. Maar er is meer dan dat…

Dagelijks is er mogelijkheid tot overleg en communicatie met de directie. Mensen krijgen kansen, zowel jong als oud. Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk voor onze groep. Naast VERTROUWEN, worden TEAMSPIRIT en VERANTWOORDELIJKHEID beschouwd als basiselementen voor de MOTIVATIE en de BETROKKENHEID van het personeel.

Contact

Hebt u interesse in deze vacature, stuur dan een mail naar personeel@brontec.be

 

cropped-BRONTEC_CMYK.png

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *