Medec Benelux wint de prijs Oost-Vlaamse KMO Laureaat 2012

Na een ontspannend avond in de nieuwe kantoorgebouwen van Willy Naessens werd de uitslag van de verkiezing KMO Laureaat 2012 – Oost-Vlaanderen bekend gemaakt.

Medec Benelux uit Aalst mocht dit jaar de prijs in ontvangst nemen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van anesthesieapparatuur en exporteert wereldwijd. Volgens de jury onderscheidt Medec Benelux zich door het unieke product, zijn sterke groei en solide bedrijfsstructuur. Deze KMO stelt in Aalst 35 werknemers te werk in de hightech sector.

De andere 4 genomineerden waren Brontec (Aalter), Allgro (Sint-Lievens-Houtem), Nieulandt Recycling (Aalst) en Q-food (Lokeren). Als provinciale winnaar stoot Medec Benelux door naar de nationale verkiezing. Op 7 december wordt de nationale winnaar van de KMO Laureaat 2012 bekend gemaakt in de Zuiderkroon in Antwerpen.

Brontec is trots op zijn nominatie en blijft ook wel een beetje winnaar. We krijgen immers niet alle dagen de kans om een uur in de sofa te gaan zitten met Willy Naessens…

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *