Welcome Dairco people! Join the Brontec Super Mario’s!

NV Brontec uit Aalter zet een stap vooruit. Brontec is een technisch installatiebedrijf dat inzet op een totale aanpak van technieken voor projecten, met een eigenzinnige klemtoon op duurzame energietechniek. Het gezond verstand als leidraad.

Brontec ontwerpt, coördineert en voert alle technieken uit zoals elektriciteit, data en verlichting, sanitair, verwarming en koeling, ventilatie, zonnethermie en warmtekrachtkoppeling.

De doelstelling van Brontec is duurzame groei en de mogelijkheid om op een kwalitatieve manier en met plezier voor alle betrokken partijen, mooie projecten te doen.

Om ons hierin verder te versterken heeft Brontec recent de overname gedaan van de firma Dryco BVBA uit Brugge en neemt het ook de activiteiten over van de firma Dairco, eveneens uit Brugge.

Dryco heeft zich de laatste jaren gepositioneerd als een betrouwbaar service bedrijf in de markt van HVAC (heating, ventilation, airconditioning). BVBA Dairco is al jaren actief in de wereld van airco en ventilatie. Kijk gerust eens op de site van Dairco www.dairco.be.

Brontec verwelkomt met plezier deze fijne club van mensen om zich aan te sluiten bij de Brontec Super Mario’s.

Op die manier kunnen we onze gezamenlijke doelstelling waar maken. Brontec wil zijn bestaande klanten nog beter dienen met onderhoud en onderhoudscontracten en staat ook blijvend garant voor de dienstverlening naar alle bestaande Dryco en Dairco klanten. Deze kunnen zoals vertrouwd ook in de toekomst nog steeds bij dezelfde mensen terecht en zullen we op een duurzame manier van onderhoud en installatie voorzien.

Hebt u vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Lard Vanobbergen

Gedelegeerd bestuurder Brontec NV

Previous Image
Next Image

 

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws. Bookmark de permalink.

Één reactie op Welcome Dairco people! Join the Brontec Super Mario’s!

  1. carmen schreef:

    we wensen u veel succes toe en een vlotte samenwerking, een goed team levert ook een goed resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *