Iedereen geniet van de zon…

Met dagen als deze geniet iedereen van de zon.

Het zijn echter de Brontec klanten met visie die nog meer genieten van die zelfde zon. Familie Van Hoo uit Deinze koos voor een zonneboiler van Wagner met twee thermische zonnepanelen. De zonnepanelen capteren de warmte van de zon en produceren warm water voor sanitair gebruik. Op die manier kan worden vermeden dat de al wat oudere stookinstallatie moet blijven op staan in de zomer voor warm water.

Het nut van een zonneboiler behoeft geen betoog. Zonnethermie is al jaren oud en het spreekwoord “voor niets schijnt de zon” is dan ook alom van toepassing. Waarom stoken als je de warmte van de zon voor niets krijgt.

Het is door mensen als familie Van Hoo, met visie, dat we vooruit komen en dat we alle dagen mensen helpen onthouden hoe belangrijk energie wel is voor onze aardbol.

Brontec wenst de familie Van Hoo alle dagen zon…

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Zonneboiler. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *