Hotel Marcel – een aanrader in het hartje van Brugge

Alweer een fijne realisatie opgeleverd door Brontec in het hartje van Brugge.

Brontec startte een aantal maanden geleden aan de renovatie van Hotel Nicolas in de Niklaas Desparsstraat in Brugge. Bouwheren Sophie en Carl besloten om het hotel een totaal nieuwe look en ook een nieuwe naam te geven. Brontec zorgde bij hotel Marcel voor de aanpassing van sanitair, verwarming en de ventilatie. Hotel Marcel koos resoluut voor een duurzame aanpak van hun energieproductie. Een kleine micro-WKK en een balansventilatie met warmterecuperatie zorgen hiervoor, zorgvuldig en met kennis gemonteerd door onze Brontec medewerkers.

Een aanrader in het hartje van Brugge.

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws, HVAC, Micro-WKK, Portfolio - residentieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *