Warm en koud!

Voor Ultimi totaalprojecten uit Bellem voerde Brontec technische renovatiewerken uit in een vergaderzaal en een lunchruimte van een bedrijf in Meetkerke.

Brontec zorgde voor de aanpassingen aan elektriciteit, sanitair en zorgde ook voor een nieuwe Daikin warmtepompinstallatie voor koeling en verwarming. De Daikin installatie bestaat uit een multisplit buitengroep en twee plafondinbouwcassettes.

Let op de uitblaasvorm van de plafondcassette op de foto. Het toegepaste model is een roundflow type die de geconditioneerde lucht circulair gaat uitblazen. Een klein detail maar met een grote impact op het comfort van de gebruiker.

Zoals je kan verwachten van Brontec, net altijd iets meer…

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in HVAC, Portfolio - industrieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *