Duurzame energie in de horeca

Agentschap ondernemen startte recent met een actie rond duurzame energie in de horeca.

Duurzaam is niet alleen noodzakelijk maar ook trendy. Ook in de horeca. Maar duurzaam is eveneens kostenbesparend. Rationeel met energie omspringen, kan wel eens hét antwoord zijn op jouw rendabiliteit op peil te houden.

Tien collega’s leggen in een tiental filmpjes uit hoe zijn hun energieverbruik hebben aangepakt en welke resultaten dit heeft opgeleverd. Hun verhalen zijn ongetwijfeld een inpiratiebron voor elke horecaondernemer want zij leveren het bewijs dat energie-efficiënte ingrepen wel delijk in grote besparingen kunnen resulteren.

Het zal je wellicht niet verwonderen dat twee van de 10 filmpjes werden opgenomen bij Brontec klanten.

De filmpjes zijn hieronder te bekijken en de brochure kan je downloaden via deze link.

 

 

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Micro-WKK, Portfolio - residentieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *