Openwervendag Zondag 11 mei 2014 – Residentie Driespoort Deinze

Brontec neemt deel aan de openwervendag van zondag 11 mei 2014 met project Residentie Driespoort te Deinze. Dit vooraanstaand project op de toegangspoort in Deinze is beslist de moeite waard om eens te bezoeken. Het is het eerste deel van een groter project Driespoort.

Zondag op de openwervendag wordt er een demo gegeven van het verlijmen van op kolen gebakken stenen, je krijgt inzicht in de innovatieve opbouw van het project, maakt kennis met de architectuur en je maakt uiteraard ook kennis van de doordachte technieken binnen dit project.

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in Portfolio - residentieel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>