Altijd beter doen is de boodschap!

Brontec motiveert vanuit zijn visie klanten altijd om beter te doen als het over energieverbruik gaat. Niemand van ons heeft vandaag nog een excuus om geen poging te ondernemen om alle dagen beter te doen. Hoe klein de verbetering ook, ze is altijd zinvol.

Vanuit diezelfde overtuiging proberen we ook in onze eigen organisatie beter te doen, op menselijk vlak als team waarbij we kritisch zijn op onze eigen werking en bijsturen waar en wanneer nodig, binnen ons eigen energieverbruik, maar ook op vlak van mobiliteit.

Brontec heeft als doelstelling geformuleerd om vanaf heden bij vervangingen in het wagenpark ook te kijken om beter te doen. Eerder vorig jaar hebben we voor de eerste keer een elektrische wagen aangeschaft. Dit jaar hebben we voor de vervanging van één van onze voertuigen, gekozen voor een voertuig op aardgas. Een voertuig op aardgas doet het “well to wheel”, wat zoveel wil zeggen als van aan de bron tot bij het wiel, een stuk beter dan een voertuig op diesel. Een belangrijke verbetering op niveau van fijn stof tot 95% en een belangrijke verbetering op niveau van CO2 uitstoot tot 25%, naast ook de voordelen van minder lawaai en minder reukhinder.

Brontec beseft ook als geen ander dat een voertuig op aardgas niet het Walhalla is. Een voertuig op aardgas moet goed worden onderhouden om geen onverbrande methaanresten te hebben en blijft nog steeds uitstoot genereren. De bedoeling is om echter altijd maar beter te doen en niemand van ons heeft vandaag nog een excuus om niet beter te doen.

“If you wait for perfect conditions, you will never get anything done”

Proficiat Dominik, draag er zorg voor en rijd ecologisch en voorzichtig!

Previous Image
Next Image

Share on Facebook
Dit bericht is geplaatst in bedrijfsnieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>