WAT?

Brontec NV is een allround installatiebedrijf.

Brontec is een totaalaanbieder in energietechniek, met een uitgesproken passie voor duurzame energietechniek. Wij voorzien professioneel en residentieel vastgoed van licht, lucht, water, stroom, warmte en koude.

Alles wat we doen is service : we ontwerpen, installeren, herstellen en onderhouden.

Onze drie basisprincipes :

Brontec werkt met drie basisprincipes waar we niet vanaf wijken. We werken samen om een maximale efficiëntie en een optimale oplevering te bereiken. Onze drie principes staan centraal in alles wat we doen en helpen iedereen om vanuit een hechte samenwerking vol passie en energie ons werk te doen.

1. Beste Service

We bieden de beste service. Punt. Zowel bij de offerte als bij de installatie en ook daarna als we klanten uitleggen hoe ze energie kunnen besparen. Permanent leggen we de lat altijd weer iets hoger. Elke dag betekent voor ons volledige team en uitdaging om de klantenervaring weer te verbeteren.

2. Optimale Installatie

Wij helpen mensen en organisaties in het kiezen van de juiste en meest passende energieoplossing. Door onze expertise en onze knowhow installeren we niet alleen de optimale oplossing, maar kunnen we ook alles nauwkeurig opvolgen met een monitoringservice voor maximale energiezuinigheid.

3. Op Tijd

Om problemen op te lossen moet je snel kunnen reageren. De medewerkers van onze teams die u belt, zijn 24 uur op 24 uur bereikbaar en 7 dagen op 7 op het nummer 0800 11176. Ze zoeken onmiddellijk naar een oplossing voor uw probleem. Vanaf het eerste telefoontje tot de oplevering is “op tijd” voor ons een ordewoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>