WARMTE

Verwarmen van een gebouw kan vandaag op vele manieren en er is ook geen rechtlijnig antwoord meer vandaag met een oplossing die altijd past.

Ieder systeem is maatwerk, op maat van de klant, en op maat van het gebouw, op zijn E-peil, op zijn oriëntatie en op zijn beschikbaarheid van nutsvoorziening.

Brontec NV is expert in deze materie en zoekt voor u als bouwheer de meest geschikte toepassing voor de productie van warmte en voor de afgifte van warmte. Brontec doet deze berekening in functie van de Trias Energetica. Eerst gedetailleerd kijken hoeveel warmteverlies het gebouw heeft en mee helpen kijken waar we dit warmteverlies nog kunnen beperken. Nadien kijken we wat er kan met behulp van duurzame energietechnieken en dan kijken we naar een efficiënte manier van warmte productie.

Brontec heeft ervaring in de meeste technieken, maar heeft zich uitermate gespecialiseerd in toepassingen met micro-WKK, zonnethermie en thermische buffering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>