Zoeken naar groendak

 
 
groendak
Groendak - Derbigum.
Wat voor soort groendak je ook hebt, de waterdichting moet perfect zijn. Derbigum SP AR en Vaeplan V, een synthetisch antiwortelmembraan op zich zijn de beste bondgenoten voor een duurzame waterdichting. Voor een betere gezondheid. Het is bewezen dat de natuur een positieve invloed heeft op onze gezondheid.
Eco groendak - groendaken en daktuinen.
6 m x 3 m 18 m. Indien er voldoende informatie ontbreekt. Indien er onvoldoende informatie ontbreekt om een correcte groendak offerte aan te leveren zal ik contact met u opnemen voor verdere informatie, voor grote en ingewikkeldere projecten dient er steeds ter plaatse gekomen te worden. Indien u in het bezit bent van een plan door een architect getekend is dit in de meeste gevallen ook voldoende. Verschil tussen de soorten groendaken? Een extensief groendak is een groendak met vetplanten. Dit sedumdak is interessant omdat de investering beperkt is en er geen bouwvergunning nodig is. Zelf groenten kweken, en geen tuin? Dan zijn groentedaken uw ding. Met uw eigen groentedak kan u aan de slag in uw tuin. Wil u een daktuin? Een intensief groendak is een tuin of terras op het dak, helemaal te vergelijken met een gewone tuin eventueel met terras. Vraag uw groendak offerte hier aan.: Gelieve alle verplichte velden in te vullen! Stap 1: Uw gegevens. Gelieve uw naam in te geven. U heeft een ongeldig email adres ingevoerd.
Premie voor een groendak Gemeente Merelbeke.
Het groendak is gelegen binnen de grenzen van de gemeente Merelbeke. Alle particulieren, bedrijven, vzws en verenigingen komen in aanmerking. Het groendak heeft een permanent karakter en de aanvrager verplicht zich ertoe om het groendak minimum 15 jaar in goede staat te behouden.
Wat is een groendak en wat zijn de voordelen? - bouwenwonen.net.
Let er tevens op dat je dak volledig waterdicht is als je een groendak laat aanleggen en informeer of je dakconstructie voldoende draagkracht bezit om een groendak te dragen. Subsidies om een groendak aan te leggen. Om de aanleg van groendaken een duwtje in de rug te geven, voorzien sommige gemeentes een premie voor inwoners die een groendak willen aanleggen.
GROENDAK Vanherle dakdichting.
Een volledig groendak zorgt er in bepaalde gevallen voor dat u geen regenwaterput moet installeren bij nieuwbouw of herbouw. Maar ook een gedeeltelijk groendak kan interessant zijn: het volume van de regenwaterput moet dan niet zo groot zijn. Allround project met groendak.
DAKART Houtbouw Dakwerken Specialist in groendaken, daktuinen en dakterrassen.
Subsidies en premies voor groendaken en daktuinen in de regio Leuven. Heel wat gemeenten geven premies of subsidies bij de aanleg van een groendak, hieronder een overzicht voor de regio Leuven. Leuven: Gemeentelijke subsidie van 50 van de gemaakte kosten voor materiaal en plaatsing groendak, tot maximaal€5000,00, link website Leuven.
Een groendak: wat en hoe? Stad Gent.
Wil je graag eens een groendak van dichtbij zien? In de Voorhaven in de Muide staat een treinwagon met een demonstratie groendak dat toegankelijk is voor iedereen. Je kan er op de stapstenen lopen tussen de planten in. Interessant aan dit groendak is dat men speelt met de dikte.
Premie groendaken Menen, waar je thuiskomt.
Het stadsbestuur wil tot 1 500 tussenkomen bij de aanleg van een groendak. De subsidie bedraagt 31/m waarbij maximum de helft van de kosten gedragen wordt tot een maximum van 1 500. Wet of regelgeving. Digitaal aanvraagformulier premie groendaken. 056 527 270.
Groendaken - Dak - Livios. background. Layer 1.
Op de drainagelaag wordt een filterlaag geplaatst met een mineraal substraat waarin de vegetatie wordt geplant of gezaaid. Een stap voorwaarts ten opzichte van eenlagig systeem, maar nog niet zo goed als drielagig systeem. Duurste maar ook degelijkste systeem. Dankzij bijkomend hemelwaterreservoir geen risico meer dat door een gebrek aan extra hemelwater de planten droog komen te staan. In meeste gevallen geen beschermlaag nodig tussen dakbedekking en drainageplaten, omdat het systeem een uitstekende bescherming biedt voor de dakbedekking tegen mechanische beschadigingen. Andere voordelen zijn de zeer goede wortelbeluchting, de bijkomende thermische en akoestische isolatie en het gering onderhoud. Ook voor hellende daken is een groendak mogelijk.
Groendak voordelen Groenpalet.
Op een vlak dak zonder beplanting kan de temperatuur tijdens de zomer oplopen tot 70C. Met een goed aangelegd groendak blijft de temperatuur schommelen rond 37ºC. Een groendak vermindert duidelijk de behoefte aan airconditioning in de zomer en biedt isolatie in de winter.
Groendak Kortrijk.
in de gevallen waar een bouwvergunning voor de aanleg van het groendak nodig is, kan de subsidie alleen worden toegekend als de vergunning verkregen werd. als een stedelijke, provinciale of gewestelijke verordening de aanleg van een groendak verplicht, wordt de gemeentelijke premie NIET toegekend.

Contacteer ons