Meer resultaten voor septische

 
 
septische
Sepsis, vergiftiging van het bloed.
Bloedvergiftiging komt in drie verschillende stadia voor: ongecompliceerde bloedvergiftiging, ernstige bloedvergiftiging en septische shock. De ziekte kan zich bij sommige mensen van de meest onschuldige vorm ontwikkelen in een septische shock. De meeste mensen met een ongecompliceerde bloedvergiftiging hoeven niet opgenomen te worden in het ziekenhuis.
Werking septische put: Info Tips voor een optimale werking.
Het hele rottingsproces dat in de septische put plaatsvindt wordt 'septische' gisting genoemd en gaat samen met gasontwikkeling en schuimvorming. Om de hele septische gisting tot een goed einde te brengen bestaat een septische put uit 2 compartimenten.: Werking compartiment 1.
Septic tank - Wikipedia.
Een septische put, in Nederland vaak septic tank of septictank genoemd, is een eenvoudig waterzuiveringssysteem. Een typische septische put zuivert het afvalwater van één woning. In de septische put wordt afvalwater afkomstig van toiletten, douche en bad gezuiverd door bezinking.
Septische put Info Prijs advies septische-put.be.
De kostprijs van een septische put is vooral afhankelijk van het volume en gekozen materiaal. Zo zal een betonnen septische put goedkoper zijn dan een septische put in kunststof. Voor een betonnen septische put van 1.500 l betaal je gemiddeld €200.
septisch WikiWoordenboek.
medisch infectiewekkend, bederfwekkend. Engels: septic en. Pools: zakaźny pl m, septyczny pl m. Spaans: séptico es. Het woord septisch staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd septisch" herkend door.:
Septische shock - Medicinfo Encyclopedie.
Daardoor daalt de bloeddruk en kunnen de organen niet langer goed functioneren. De verschijnselen van septische shock zijn onder meer koorts, koude rillingen, kortademigheid, hartkloppingen, rusteloosheid en verwardheid. De huid wordt warm en rood, doordat de haarvaten kleinste bloedvaten uitzetten.

Contacteer ons