Resultaten voor monteur

 
 
monteur
Miel Monteur Transposia.
9.99 Miel Monteur vliegt. Miel Monteur wil vliegtuigen bouwen! In zijn oude werkplaats gaat Miel daarom aan de slag met de onderdelen die. 9.99 Miel Monteur recht door zee! Miel Monteur gooit de trossen los, want hij gaat boten bouwen!
Loodgieter en Monteur Centrale Verwarming intensief dagtraject in 1 jaar Encora.
Heb je elders een getuigschrift van een gelijkaardige opleiding behaald of deed je elders voldoende ervaring op? Dan kan je een vrijstelling aanvragen zodat je niet alle modules moet volgen. Je moet een vrijstelling aanvragen voor de start van de module. Begin er dus tijdig aan. Via dit formulier kan je je vrijstelling aanvragen. Schrijf online in. Schrijf je in Monteur centrale verwarming.
Sint-Jorisinstituut Bazel Sint-Jorisinstituut.
Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt. Strikt noodzakelijke cookies.
Onderwijskiezer.
Monteur van interieurinrichtingen M/V/X. Wat is, wat doet een monteur van interieurinrichtingen? Je maakt en plaatst interieurmeubilair, zoals keukens, badkamers, burelen, winkel en horeca-inrichtingen, binneninrichtingen. Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. Je werkt niet enkel met hout.
Monteur HVAC-installaties m/v TAC The Airconditioning Company.
Monteur HVAC-installaties m/v. Je staat in voor het monteren en opstarten van HVAC-installaties, volgens de richtlijnen van de werfleider en/of projectleider. Je hebt een technisch secundair diploma of minstens 2 jaar ervaring en wat koeltechnieken en elektriciteit betreft, ben je zowel theoretisch als praktisch sterk onderlegd.
Monteur - Wikipedia.
Een monteur is een technisch onderlegd en meestal in die richting ook geschoold persoon, die technische installaties bouwt, het onderhoud doet en er zo nodig reparaties aan verricht. Het kan uiteenlopende typen installaties betreffen. Het is een beroep. Specialisaties zijn onder meer: automonteur, servicemonteur, CV monteur centrale verwarming of verwarmingsmonteur, onderhoudsmonteur, beveiligingsmonteur, storingsmonteur, installatiemonteur, bandenmonteur, elektromonteur, vliegtuigmonteur en dergelijke.

Contacteer ons